10:30

Ope IF Pojkar 2010

Referat: Frösö IF United P-13 Frösö IF - Ope IF Pojkar 2010

En fin inramning med höga grader på termometern, härligt solsken och första gången vi i Ope P10 får spela på den relativt nylagda konstgräsmattan. Den får väl godkänt i betyg. Grön. Lagom mjuk att springa på. Tydliga linjer på lång- och kortsidorna och riktig mittlinje även för 9-mannaspel.
Matchen var mot Frösö IF. Ett lag som vi inOpe P10 alltid spelat jämnt mot under alla år vi mött varandra och söndagens DM-match var inget undantag. Matchen hade olika skeden där Ope var spelförande i första perioden men där Frösön kom tillbaka i andra och tredje perioden och visade upp variationsrikt, snabbt spel i anfallsspelet. Chans och målmässigt följde lagen varandra åt och det var bra aktioner åt båda håll. Både spelkombinationer, avslut och målvaktsräddningar. Ope hade även ett par uppoffrande backräddningar på mållinjen. Frösön kvitterade till 2-2 med ca 10 min kvar av matchen och det kunde ha känts uppgivet för Ope. Men strax därefter tog Ope ledningen genom ett lika snyggt som viktigt hörnmål signerat Albin J och Ture He. Innan matchen var slut hade Ope gjort ett definitivt matchvinnande mål genom Ivar. Ope tackar för bra motstånd och hoppas på lika välspelade jämna matcher i serien.